Onze andere sites
Zappabach.TV

Colofon

Zappabach.tv is een nieuw muziekportal waar interviews, reportages en korte documentaires te zien zijn over muziek en muzikanten, in video die de kwaliteit van televisie benadert.

Zappabach.tv komt in volledige onafhankelijkheid tot stand; inhoudelijke keuzes weerspiegelen de persoonlijke belangstelling van de makers.

Zappabach.tv is een initiatief van Wouter Hasebos, Robbert-Jan van der Does en Wim Oosthoek,
verder werken mee Peter Lataster, Andras Hamelberg, Alex de Waal, Alle van der Wal, Jelle van der Does, Wouter Tersteeg, Walter Juijn, Sjoerd Vogel, Tom Peeters, Minou de Leeuw, Peter Gielissen, Pieter Vonk, Johan van der Heijden, Joachim van Houweningen, de Lichtmacht en Kasteel Amerongen.

Alle producties zijn opgenomen en gemonteerd met professionele apparatuur, en dus geschikt voor uitzending op televisie.
Overname van fragmenten is zonder voorafgaande toestemming niet toegestaan.

Neem contact met ons op via info@zappabach.tv voor het verkrijgen van informatie over gebruik van materiaal of het verwerven van licenties.

Site ontwerp: Yowza.
Site constructie: e-accent.Adverteren? Graag!

Uitgevers, grootbanken, zorgverzekeraars of meubelboulevarduitbaters: Zappabach.tv is een podium in het Nederlandse medialandschap waarop muzikanten – bekend en onbekend – de ruimte krijgen om te laten horen wat ze waard zijn. U kunt ze daarbij helpen.

Neem contact met ons op via info@zappabach.tv voor informatie over banners, advertenties of andere commerciële uitingen.